Mijn winkelwagen

€ 0,00

 

Aequator logo  

Aequator is gesitueerd in Arbon, Zwitserland en ontwikkelt en produceert vanaf 1933 professionele koffiesystemen voor bedrijven, restaurants en de foodservice markt. Duurzaamheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Aequator, waarbij internationale standaarden worden gerespecteerd en nageleefd.
De focus ligt niet alleen op innovatieve en betrouwbare volautomatische espressomachines, maar ook op hygiëne bij onder meer het gebruik van melk. Aequator is een belangrijke speler die als partner veel input en innovatiekracht biedt. De machines van Aequator worden door diverse internationale spelers over de hele wereld vermarkt, zowel onder het Aequator merk als onder een private label.

                                                                                           

Weee Vandaag samen voor morgen. 
Als producent / importeur van elektrische en elektronische apparatuur willen en moeten wij voldoen aan de eisen die de Nederlandse regeling 'afgedankte elektrische en elektronische apparatuur' stelt. Hierbij willen wij meerwaarde creëren. We kozen daarom voor Weee Nederland. Dit is een bij de overheid geregistreerd collectief terugname systeem. Zij geven uitvoering aan de eisen van deze wetgeving en organiseren de inzameling en recycling van afgedankte elektrische en elektronische apparatuur in Nederland. Dit doen ze voor ons en voor andere bij hen aangesloten producenten en importeurs. Weee Nederland werkt op een manier die meerwaarde voor mens en milieu brengt. Een voorbeeld hiervan is de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het sorteren van afgedankte elektrische apparaten. Hun motto is: Vandaag samen voor morgen. 

Oxfam Novib logo  

Oxfam Novib Coffee First steunt OXFAM Novib in het mogelijk maken van microfinanciering voor meer informatie klik hier http://www.oxfamnovib.nl/ Ondernemers-voor-Ondernemers-netwerk

hartendieven

Hartendieven passie voor gastvrijheid (en koffie)

CoffeeFirst, net als GastvrijheidFirst. Maar eigenlijk kan het een niet zonder het ander. Bij CoffeeFirst staat kwaliteit en service voorop. Voor gastvrijheid laten wij ons inspireren door Hartendieven. Hartendieven is een jong bedrijf en bestaat uit Stephanie en Wendy. Zij hebben een passie voor blije medewerkers en klanten, die zich echt welkom voelen en zijn ervan overtuigd dat gastvrijheid de wereld een stukje mooier maakt. Ze laten je inzien wat gastvrijheid oplevert en daarmee de bewustwording dat je hiermee het verschil kunt maken.

Ervaar de kracht van gastvrijheid. Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje op hartendieven.nl